Oliefyr priser

Et nyt oliefyr kan give dig en væsentlig besparelse på dit energiforbrug til at opvarme din bolig med. Ikke alene sparer du mange penge på selve forbruget, men derudover vil du også få et mere driftssikkert og mindre vedligeholdelseskrævende oliefyr, hvor du altså også sparer penge på driften af oliefyret.


oliefyr priser

Hvad koster et nyt oliefyr?

Prisen på et oliefyr afhænger af mange faktorer. Dels afhænger det selvfølgelig af selve modellen og mærket på oliefyret, men også faktorer, som hvor let det er at komme til og hvor meget af de eksisterende rørføringer, som skal ændres og flyttes i samme forbindelse. Nye kondenserende oliefyr skal udover nyt aftræk/skorsten også have tilknyttet et afløb til kondensvandet.

En samlet installation, hvor det gamle fjernes og et nyt kondenserende oliefyr sættes op, koster i omegnen af 30-45.000 kr. Derudover er der typisk også udgifter i forbindelse med etablering af nyt aftræk. Med så mange faktorer, som påvirker prisen, så er det altså meget afhængigt af dine egne forhold, og selvfølgelig præferencer for mærke/model, som afgør den samlede pris på et nyt oliefyr.


Indhent tilbud på dit nye oliefyr

Derfor anbefaler vi at du altid indhenter flere tilbud fra forskellige leverandører, så du får både en god idé om prislejet ved de forskellige løsninger, samt også en varieret dialog med de forskellige leverandører og installatører. Prisen er ikke alt, tillid, anbefalinger og god rådgivning er også guld værd. Samtidig skal man huske på at det nye oliefyr skal holde i mange år og også være dimensioneret til huset og dets nuværende beboere og evt. fremtidige.

Du kan indhente tilbud gratis og uforpligtende her på vores side. Få tilbud på nyt oliefyr her.


Husk at du kan få tilskud

Det er muligt at få tilskud til at etablere mere effektive varmekilder i din bolig. Det gælder også ved udskiftning af dit gamle oliefyr til et nyere og mere effektivt oliefyr. Spørg din leverandør, som typisk har godt styr på reglerne. Læs mere om tilskud til oliefyr
Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en et nyt oliefyr

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk
Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en et nyt oliefyr

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk