• Forside
  • /
  • Tilskud til udskiftning af gasfyr

Tilskud til udskiftning af gasfyr

Der er i dag to måder at opnå tilskud til udskiftning af dit naturgasfyr:

  • Bygningspuljen, som man kan ansøge til 2 gange årligt
  • Tilskud på 10.000 kr. fra Totalkredit, hvis man er realkredit kunde her

naturgasfyr


Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af dit olie- eller gasfyr til en effektiv varmepumpe.

Spar på varmeregningen.

Få tilbud

Nyt tilskud fra klimahandlingsplan

Fra juni måned 2020 er der indgået aftale om en ny klimahandlingsplan, som indeholder en ny tilskudsordning til udskiftning af dit gasfyr. Her kan man opnå et tilskud i størrelsesordenen på 13-20.000 kr. for udskiftning til renere og mere miljøvenlig energikilde, enten i form af en jordvarmepumpe eller luft-vand varmepumpe. Endelig kan man også få tilskud til at blive koblet på det lokale fjernvarmeanlæg, hvis et sådan findes i lokalområdet.


Afgifter til naturgas stiger

Samtidig indeholder planen også en øgning af afgifter på naturgas, hvilket skaber et stort incitament for nuværende gasfyr ejere til at udskifte de gamle naturgas anlæg med en varmepumpe løsning.


Få udskiftet dit gasfyr

Med den nye tilskudsordning og de forhøjede afgifter anbefaler vi altså at man udskifter sit naturgasfyr med en varmepumpe løsning, enten jordvarme eller luft-vand varmepumpe. Du kan ansøge den såkaldte bygningspulje to gange om året, som fungerer efter først til mølle princippet. Derfor kan det være en god idé allerede nu at indhente et tilbud på varmepumpe anlægget, så du står klar når tilskuddet skydes i gang.

Det er meget vigtigt at du ikke igangsætter dit projekt før at du har fået ansøgt og fået tilsagn om tilskuddet i bygningspuljen.

Du kan læse meget mere om tilskud til varmepumper på varmepumpesiden.dk, hvor der også er information om hvad kravet er ift. udskiftning af eksisterende olie- eller gasfyr.


Tilskud på yderligere 10.000 kr. fra Totalkredit

Har du dit realkreditlån hos Totalkredit, så kan du faktisk også ansøge om et yderligere tilskud på 10.000 her. Tilskuddet gives både til udskiftning af oliefyr, men nu også til udskiftning af gasfyr.

Det er også vigtigt her at du ikke igangsætter dit projekt før at du har fået tilsagn om tilskuddet. Du kan læse mere her: Tilskud fra Totalkredit til udskiftning af oliefyrModtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en luft-vand varmepumpe.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk


Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en varmepumpe til udskiftning af dit olie- eller gasfyr

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en luft-vand varmepumpe.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på et jordvarme anlæg.

Bestil her

* I samarbejde med 3byggetilbud.dk